Responsiv CPQ

Vi använder smartphones och surfplattor till en ökande mängd uppgifter i våra dagliga liv. En trend som även påverkar hur vi arbetar. Det finns många arbetsuppgifter som man förväntar sig kunna göra i sin smartphone eller surfplatta från vilket som helst plats på jorden utan att vara bunden till skrivbordet på kontoret.

Eftersom COMBINUM är ett CPQ-verktyg som adresser konfiguration med hög komplexitet kan man tycka att detta aldrig kan göras genom en smartphone. Att konfigurera en bil är en sak, men att konfigurera en pappersmassaindustri är något helt annat.

Detta är helt och fullt sant, men vår syn är: Varför inte? I många situationer är det väldigt behändigt att kunna arbeta med en konfiguration genom sin smartphone. Så länge som det är lätt att navigera i komplexa konfigurationsmodeller och så länge man får god prestanda, varför inte arbeta med CPQ också i din smartphone?

Arbeta med CPQ i smartphones

Den kommande versionen COMBINUM 3.0 adresser detta med en responsiv design och ett synnerligen optimerat kommunikationsprotokoll mellan klient och server eller klient och moln.

Om författaren

CEO of In-process Sweden AB