Integration med Pivotal CRM 6.5

Standard COMBINUM/CRM-integrationen är nu tillgänglig för omdesignade Pivotal CRM 6.5.

Pivotal CRM 6.5 har ett helt nytt användargränssnitt för säljautomation som möjliggör säker, mobil åtkomst från dator och iPad.

Användbarhet nyckeln till CRM-framgång

Pivotal CRM är ett modernt CRM-system byggt på Microsofts® innovativa .NET-plattform liksom COMBINUM.

Design och navigering i Pivotal CRM är utformad för att nära efterlikna Microsofts interface. Idén är att minimera inlärningskurvan och göra systemet enkelt för användaren att ta till sig. Allt för många CRM-projekt har misslyckats för att systemen är för tungrodda eller inte fokuserade på sin uppgift.

Läs mer om Pivotal CRM 6.5.

Kundorienterade offerter kombinerade med regler och logik

Det är med stolthet som vi lanserar integrationen mellan Pivotal CRM 6.5 och COMBINUM. Det är en standardintegration som har utvecklats i nära samarbete med Pivotal Italia.

Giovanni Musolino, säljchef på Pivotal Italia:

"Med integration till COMBINUM skapar vi ett effektivt arbetsflöde som kombinerar den kundorienterade offerthanteringen i Pivotal CRM med logik och regler från konfiguratorn."

Användaren skapar sin offert eller order på vanligt vis inne i CRM-systemet, men genom ett klick öppnas nya möjligheter i form av ett konfiguratorfönster där användaren kan konfigurera vald produkt. Integrationen hanterar också visning och sökning av sparade konfigurationer, återanvändning, hämtning och sättning av data, statushantering och login.

Integrationen är byggt på web services vilka låter COMBINUM och Pivotal CRM kommunicera på ett dynamiskt sätt. Integrationsplattformen är generell och mycket lämpad för integration med andra CRM- eller ERP-system.

Om författaren

VD för In-process Sweden AB