COMBINUM Graphics

COMBINUM Graphics är en inbyggd grafikmotor för visualisering av den konfigurerade produkten i realtid medan optioner väljs.

Grafiken renderas i webbläsaren genom HTML5-formatet SVG (Scalable Vector Graphics). Genererad grafik kan även laddas ned som fil i många av de viktigare formaten.

Grafik genererad av konfiguratorn

Regelstyrd vektorgrafik

Hela konfiguratorns regelmotor är tillgänglig är för att styra grafiken. Regler och formler kan användas för att kontrollera i stort sett vilken aspekt som helst av grafiken såsom vad som ska ritas, var något ska ritas, med vilka dimensioner och med vilka färger.

Genom den snabba renderingen och hög prestanda hos konfiguratorn kan grafiken visas i realtid allt eftersom användaren gör sina val.

Ladda ned eller bädda in grafik

COMBINUM använder HTML5-teknologin SVG (Scalable Vector Graphics) för att rendera grafik i webbläsaren. Men grafiken kan även laddas ned som fil i formaten AutoCAD DXF, Adobe PDF, SVG och PNG.

För Adobe PDF kan vi erbjuda en utökning som stöder vektorgrafik och egenskaper för offsettryck såsom CMYK-färger, spot-färger och färgtoner.

Grafikmotorn och rapportgeneratorn i COMBINUM går hand-i-hand. Så du kan enkelt bädda in regelstyrd genererad grafik i rapporter såsom offertbrev.